In je buurt

huisvandeMens Lommel

Hertog Janplein, 24, 3920, Lommel

In het huisvandeMens is iedereen welkom. De vrijzinnig humanistische consulenten helpen je graag verder. Je kan er terecht voor informatie (bijvoorbeeld over euthanasie en wilsverklaringen), een luisterend oor (vrijzinnig humanistische begeleiding), de viering van belangrijke momenten in je leven (plechtigheden) en activiteiten (gemeenschapsvorming).

lommel@deMens.nu • T 011 34 05 40 • WebsiteFacebook

Humanistisch Verbond Noord-Limburg

Boelenstraat, 2, 3900, Overpelt

Humanistisch Verbond Noord Limburg is een lokale afdeling (van de overkoepelende Humanistisch Vrijzinnige Vereniging), die sinds 2007 bestaat en die het Humanistisch-Vrijzinnig gedachtegoed op een laagdrempelige wijze bekend maakt door activiteiten te organiseren die voor iedereen bedoeld zijn, waarbij het onze doelstelling is dit te doen met onderwerpen en inhoud die iedereen aanspreekt en dit met partners in een pluralistische organisatie. Zo brengen we geregeld een debat (Media & Politiek, Dementie), lezingen (dementie door Prof. van Broeckhoven, reeks “Stemmen uit de wereld”), tentoonstellingen (Een haar in de Ether, Overgangsrituelen), uitstappen (Parlement, Ieper, Hare Krishna, Fort van Breendonk, Daklozenwandeling Brussel Zuid,”Democratie”) en zijn we in het circuit inmiddels gekend om onze jaarlijkse quiz. Zoals u merkt, een brede waaier aan activiteiten die voor iedereen moet toegankelijk zijn om zo het Humanistisch-Vrijzinnig denken uit te dragen over een breed publiek. Een volledig overzicht vind u op onze website.
We zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe leden, gelijkgestemde zielen, mensen die “durven” te denken, zich vragen stellen over zichzelf en de wereld en per definitie niets als vanzelfsprekend aannemen, van jong tot minder jong, kortom: mensen zonder dogma’s. Dit alles op een zeer ongedwongen wijze.
Voel je je hierbij aangesproken? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op.

hvvnoordlimburg@gmail.com • GSM 0495 63 04 12 • Website