In je buurt

Hu!Da

Kazernestraat, 10 Bus 1, 3800, Sint-Truiden

Humanistische Jongeren Sint-Truiden (HU!DA) is een lokale afdeling van HUJO (humanistische jongeren). Als leden van HU!DA willen wij ons engageren voor wereldwijze idealen. Zonder vooropgestelde regels en op een creatieve manier. Met een humanistische ingesteldheid en met een kritische kijk op de wereld! Pro gelijkheid, vrijheid en verdraagzaamheid. Niet anti, maar anders!

Humanistische Jongeren Leopoldsburg

Diestersesteenweg, 152, 3970, Leopoldsburg

Humanistische Jongeren is een jeugdvereniging met een ruim aanbod voor kinderen, jongeren en 18-plussers. We dagen jongeren uit om vrijuit te spelen en nieuwsgierig naar de wereld te kijken. We hebben onze eigen lokalen en jeugdhuis (Plug-in) in Leopoldsburg. We organiseren allerlei activiteiten zoals stadsspelen, filmavonden, fuiven, optredens, workshops, voetbaltornooien, weekendjes, festivals (Pukkelpop!), acties voor goede doelen, vakanties, vorming, … Deze activiteiten worden voor en door onze jongeren georganiseerd. We doen dat vooral tijdens vakanties en in de weekends maar je kan ook elke woensdagnamiddag en vrijdagavond terecht in JH Plug-in. HJ’ers denken voor zichzelf en nemen zo telkens initiatief. Het resultaat is een vrijzinnige jeugdvereniging met een kritische en open geest!

hj@pukkelpop.be • T 011 40 22 67 • WebsiteFacebook

Humanistische Jongeren – Tijl Uylenspiegel

Hasselt

Overal in Vlaanderen vind je jongeren die zich in hun buurt engageren binnen een lokale HuJo-groep. Wat? Humanistische Jongeren is een open, progressieve en vrijzinnige jeugdvereniging die kinderen en jongeren wil uitdagen om voor zichzelf te denken! De autonomie van de jongere staat hierbij centraal, net zoals het principe van vrij onderzoek. Los van dogma’s, vrij van vooroordelen. Hoe? Door vrijzinnig geïnspireerde jongeren samen te brengen en hen de kans te bieden vrij-zinnig bezig te zijn. Authentiek en kritisch, met respect voor ieders eigenheid, kleinschalig en met een persoonlijke touch! Wat doen wij? Verkiezingssimulaties, debatten, aandacht voor het interculturele, vormingen over drugbeleid en euthanasie, ontmoetingsdagen, werken aan het midwinterfeest en het Lentefeest, Rimpelrock en Pukkelpop.

Hujo

Anspachlaan , 111 bus 7, 1000, Brussel
info@hujo.be • 02 521 79 20 • WebsiteFacebook